Medewerkers

Huisartsen
Dhr. T. Broen: spreekuren op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag.
Dhr. R. Theunissen: spreekuren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Mw. N. Zielstra: spreekuren op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend.
Huisarts in opleiding mw. M. de Kok: spreekuren op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Huisarts in opleiding
Sinds maart 2006 is onze praktijk een huisartsopleidingspraktijk. Vanuit de vakgroep huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht zijn regelmatig huisartsen in opleiding, voor de duur van 1 jaar bij ons werkzaam. Het zijn basisartsen die veelal de nodige werkervaring hebben, maar louter nog hun huisartsenregistratie moeten behalen. Zij zijn dus bevoegd om volledig zelfstandig spreekuur te doen. Per 3 september 2018 is Marloes de Kok gestart.

Assistentes 
Bij de assistentes Chantal, Margot en Quinta kunt u terecht voor het maken van afspraken, bestellen van (herhaal)recepten en verwijskaarten. Andere activiteiten zijn o.a. het geven van injecties, geven van medisch advies bij minder ernstige klachten, urineonderzoek, bloeddrukmeting, glucosemeting, longfunctie onderzoek en het maken van hartfilmpjes.
In toenemende mate hebben de assistentes een eigen spreekuur op diverse dagdelen.

Praktijkondersteuners 
Lilian Hermans,onze praktijkverpleegkundige, ook wel POH (praktijkondersteuner Huisartarts) genoemd, is
o.a. opgeleid in het begeleiden van suiker- en longpatiënten en het analyseren en verminderen van risicofactoren voor hart- en vaatziekten (denk aan hulp bij stoppen met roken). Zij heeft haar eigen spreekuren op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Voor mensen met psychische klachten zijn in onze praktijk 2 hulpverleners POH-GGZ (Praktijkondersteuning voor geestelijke gezondheid) werkzaam; Margo Korpel en Dennis Jansen. Een afspraak maken kan via de assistentes. Spreekuren vinden plaats op dinsdag en vrijdag.